De leukste creatieve workshops voor vrouwen


Mashtag is van mening dat een vrouw nooit uitgeleerd is op creatief gebied. Ben jij op zoek naar een workshop voor vrouwen? Lekker even met een leuke groep dames een onvergetelijke workshop organiseren? Een workshop voor vrouwen kan er enorm divers uitzien. Niet alleen zijn er bepaalde workshops iets meer geschikt voor dames maar is er ook veel aanbod wat prima door een groep vrouwen gedaan kan worden. Het is maar hoe je er naar kijkt. Niet elke vrouw is dol op een workshop bonbons maken bijvoorbeeld. Laat je daarom ook meenemen in de mogelijkheden voor leuke en originele creatieve workshops voor vrouwen.

Vraag meer informatie

Workshops die aansluiten bij je vriendinnen


Heb je zelf al in gedachten wat je graag zou willen doen? Of ben je nog in de oriënterende fase? In elke fase kun je kijken naar een passende workshop die aansluit bij je wensen. Wanneer je namelijk een dergelijke workshop gaat organiseren heb je te maken met een groep en wil je iedereen gelukkig naar huis laten gaan. Een workshop voor vrouwen kan een perfect vrijgezellenfeest zijn, groepsuitje, teambuilding of gewoon een dagje uit. Laat je daarom inspireren door de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Daarom bieden we een groot assortiment aan creatieve workshops aan in omgeving Utrecht aan speciaal voor vrouwen.

Voor elke vrouw de juiste workshop


Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen die weer eens wat nieuws wilt leren, en hoe leuk is het om dit in groepsverband te doen! Ons aanbod workshops is zo divers dat we voor elke vrouw de juiste workshop weten te organiseren. Van de workshop Bob Ross schilderen tot een workshop boetseren onze workshops zijn geheel op maat te organiseren. Ook als je jouw workshop onderdeel wilt laten uitmaken van een langer verblijf in bv Utrecht. Of je nu op zoek ben naar een workshop voor vrienden of collega’s, de leukste workshop vind je bij Mashtag. Kies uit ons enorme aanbod creatieve workshops voor je dagje uit in omgeving Utrecht. Neem snel een kijkje en vind de leukste workshop voor jouw uitje!

Voor elke vrouw de juiste workshop


90% van onze doelgroep is vrouw en wil zich creatief ontwikkelen op diverse  gebieden. Wij zijn de meest brede aanbieder van creatieve workshops voor vrouwen binnen de regio Utrecht. Bij Mashtag maak je kennis met heel veel creatieve aspecten binnen het hobby segment. De creatieve workshops voor vrouwen zijn helemaal van deze tijd en hebben een hip en modieus karakter. Bij ons geen kant klossen of punniken maar werken met stoer materiaal en allemaal gericht op lifestyle en fashion. We volgen de trends op creatief gebied en zijn regelmatig te vinden op grote evenementen in Nederland waar we life in contact komen met onze grootste doelgroep. Op de huishoudbeurs geven we bv creatieve workshops waarbij we 800.000 kooplustige creatieve vrouwen aanspreken die bij ons workshops komen volgens. Ook op de Krea Doe zetten we veel diversiteit in de workshops neer voor vrouwen.

Orginele workshops speciaal voor jouw en je vriendinnen


Van breien en haken tot workshops tekenen en schilderen bieden we aan in een originele en niet standaard setting. De leukste creatieve workshops waar jij als vrouw energie van krijgt


Contact opnemen