Ideale workshop kinderfeestje


Tevens bieden wij ook het ideale workshop kinderfeestje aan. De ene ouder kijkt er reikhalzend naar uit, de andere ouder loopt het zweet al over de rug zodra hij of zij er aan denkt. Kinderfeestjes, je ontkomt er niet aan. Maar je  wil wel iets leuks organiseren is zonder al te veel werk en stress. Je zult je moeten afvragen of je een kinderfeestje feestje thuis viert of buitenhuis viert. Het is absoluut niet zo, dat een feestje buitenshuis altijd duurder is.

Laat de keuze dus echt afhangen van waar jij je beter bij voelt en nog belangrijker; wat je kind het leukste vind. Het ideale kinderfeestje kun je vinden bij Mashtag. We nemen je alles uit handen zodat je samen met je kind kunt genieten van het ideale kinderfeest.

Vraag meer informatie

Workshops voor alle soorten kinderfeestjes


Mashtag is het platform voor alle soorten kinderfeestjes. Alle kinderen zijn dol op kinderfeestjes. Een uitnodiging betekent dan ook heel veel voorpret. ‘Wat zouden we gaan doen? Gaan we misschien ergens heen?’ Maar meer nog dan de feestjes van anderen kijken ze uit naar hun eigen kinderfeestje. Sommige kinderen strepen zelfs maanden van tevoren op de kalender de dagen af. Als ouder of verzorger wil je daarom niets liever dan het ideale kinderfeestje voor het kind. Een feest waar bovendien niet alleen het kind zelf maar ook alle vriendjes en vriendinnetjes van kunnen genieten. Het is daarom heel belangrijk dat je kiest voor een feestje wat goed past bij het karakter en de voorkeuren van je kind en zijn vriendjes. Ook de leeftijd speelt hierbij een grote rol.

Creatieve workshops speciaal voor kinderen


We hebben heel veel creatieve workshops die speciaal voor kinderen zijn bv. Kinderworkshop tekenen waarin je speciaal voor je kinderfeestje een tekening kunt maken met al je gasten. of kies voor de Kinderworkshop gympen pimpen. Waar je zelf je eigen schoenen gaat bewerken met verf en stiften. Tof om tijdens jouw kinderfeestje allemaal gave gepimpte schoenen te maken. Hou je van fashion dan is de Kinderworkshop Tie dye iets voor jou. Tijdens je kinderfeestje ga je van een simpel t shirt je eigen verf creatie maken. daarna kun je dit showen op de Kinderworkshop catwalk lopen en bv je ideale kinderfeestje afsluiten met Kinderworkshop bingo. De mogelijkheden voor je ideale kinderfeestje zijn oneindig. Zo kun je ons ook aangeven wat je ideale kinderfeestje zou zijn zodat we een programma op maat kunnen maken.

Ook mogelijk zijn de workshops:

  • Kinderworkshop hoe wordt ik influencer
  • Kinderworkshop blaaspijp maken
  • Kinderworkshop kerst
  • Kinderworkshop sinterklaas
  • Kinderworkshop robot maken
  • Kinderworkshop graffiti

Crea bus speciaal voor kinderfeestjes


Alle kinderfeestjes worden door creatieve workshop docenten gegeven en kunnen worden gegeven bij klanten thuis of in de studio of in de crea bus. De Crea bus hebben we speciaal voor het ideale kinderfeestje. Super leuk om de creatieve workshop in de bus te volgen of de crea bus voor te laten rijden bij je thuis voor je ideale kinderfeestje. Ook kun je natuurlijk helemaal terecht in onze eigen studio met minimaal 10 kinderen.


Contact opnemen