M# agency netwerkdag


Mashtag netwerk dag op 17 nov van 10:00-16:00 in Breukelen.

In de geweldige “oude creatieve kas” van Lucie komen we samen met diverse creatief ondernemers om een dag te netwerken en inspiratie op te doen.

Heb jij een creatief bedrijf in de grootste zin van het woord of ben je ondernemer “to be” dan ben je van harte welkom om kennis te maken met gelijkgestemden.

Leer en ontmoet met en van elkaar. Kom inspiratie op doen via een veelzijdig programma waarin er speed dates plaatsvinden en creatieve opdrachten. En luister naar twee inspirerende sprekers die deze dag al hun ondernemers skills aan je zullen verklappen en je inspiratie aan de hand doen voor jouw bedrijf.

Spreker 1 Lucie Beck

Creatief duizendpoot, fotograaf, food stylist, blogger. podcaster en bovenal ondernemer. Lucie heeft gefotografeerd voor kookboeken, grote koks tijdschriften en food bedrijven en met alle bladen gewerkt,  Ooit begon zij met het geven van creatieve workshops.Via de Lucie gathering en styling events deelt ze DIYś , styling ideeën en geeft ze business advies.

Lucie vertelt ons alles over haar creatieve vibe en de community ’s die ze bouwt.

En je kunt haar natuurlijk alles vragen over ondernemen.

Spreker 2: Kleurcoach Eline Bijzet

Eline neemt je in haar rol van kleur coach  mee in de kracht van kleur in je personal branding. De eerste indruk maak je maar één keer. Welke kleuren gebruik jij in je kleding- en huisstijl? Weet jij wat je uitstraalt en communiceert met jouw kleurgebruik en klopt dat beeld met wie jij bent en waar jij voor staat? Dmv jouw kleurgebruik en stijl kun jij je niet alleen onderscheiden, maar kun jij ook aan je klanten en doelgroep laten zien wat jij kunt betekenen. Samen gaan we hier op een interactieve manier mee aan de slag. Kom jij kleur bekennen?

Extra:

Naast het programma zal ook de eerste ondernemers box gepresenteerd worden die je gratis kunt reserveren met de early bird korting. (tot 17 okt)

Inclusief Lunch, koffie, thee

Na het programma is er ruimte om na te praten en evt foto ’s te maken..


Locatie: De oude Kas, Zandpad 70, 3621 NG Breukelen.

Reguliere prijs

€94,95

Early bird korting ( alleen bij gebruik maken van de early bird korting staat er een creatieve ondernemers box voor je klaar op het event) Te reserveren tot 17 oktober.

€74,95

Mail voor info

M# mail