M# agency netwerkdag


Mashtag netwerk dag op 2 september van 10:00-16:00 in Maarssen

In een prachtig historisch pand aan de Vecht komen we samen met diverse creatief ondernemers om een dag te netwerken en inspiratie op te doen.

Heb jij een creatief bedrijf in de grootste zin van het woord of ben je ondernemer to be dan ben je van harte welkom om kennis te maken met gelijkgestemden.

Leer en ontmoet elkaar. Kom inspiratie op doen via een veelzijdig programma waarin er speed dates plaatsvinden. En luister naar twee inspirerende sprekers die deze dag al hun ondernemers skills aan je zullen verklappen en je inspiratie aan de hand doen voor jouw bedrijf.

Spreker 1 Lucie Beck

Creatief duizendpoot, fotograaf, food stylist, blogger en bovenal ondernemer. Lucie heeft gefotografeerd voor kookboeken, grote koks tijdschriften en food bedrijven en met alle bladen gewerkt, Via de Lucie gathering en styling events deelt ze DIYś , styling ideeën en geeft ze business advies.

Lucie vertelt ons alles over haar creatieve vibe en de community ’s die ze bouwt in een live interview.

En je kunt haar natuurlijk alles vragen over ondernemen.

Spreker 2: Jinske van Imakin

Met IMAKIN heeft Jinske bewezen dat DIY zo veel moderner, stoerder en eigenwijzer kan!

Dat doet ze door DIY-projecten te ontwerpen die geïnspireerd zijn op de laatste woon- & lifestyle trends. Jinske is creatief en eigenwijs en geeft je boordevol inspiratie via haar blog.

Ze vertelt je tijdens deze dag waarom je van je creatieve hobby NIET je beroep moet maken en geeft je tips als je dat juist wel wil. Ze neemt je tijdens haar verhaal mee vanuit een full time baan naar de creatief ondernemer die ze nu is.

Extra:

Naast het programma zal ook de eerste ondernemers box gepresenteerd worden die je gratis kunt reserveren met de early bird korting.

Inclusief Lunch, koffie, thee

Na het programma is er ruimte om na te praten aan de gezellige bar en een drankje te bestellen op eigen kosten.


Locatie: Eendracht Maarssen

Reguliere prijs

€94,95

Early bird korting ( alleen bij gebruik maken van de early bird korting staat er een creatieve ondernemers box voor je klaar op het event)

€74,95

Mail voor info

M# mail