M# agency social media


Social media, de 1 is er dol op terwijl de ander elke dag worstelt met wat moeten we nu weer posten. Mashtag biedt een aantal opties om je ondersteunen bij datgene dat onmisbaar is bij je bedrijf.

  • Social media uitbesteding:

Worstel je met je zichtbaarheid op social media en zie je op tegen iedere post? Denk je vaak haal ik er wel alles uit en is het wel goed wat ik doe? Of is je eerste gedachte wat moet ik nu weer posten? Dan is uitbesteding van je account misschien wel iets voor jou.

Wij bekijken samen met jou wat jij belangrijk vind om te laten zien en zorgen voor een content kalender maar altijd samengevoegd met jou persoonlijke sausje. Het is tenslotte jou bedrijf.

  • Social media audit:

social – media is altijd in beweging en jij als ondernemer natuurlijk ook. Logisch dat je niet altijd even scherp gefocust bent op wat je post en aan welke kwaliteit dit voldoet. Om niet in herhaling te vallen is een frisse blik vaak prettig om te kijken waar de verbeterpunten zitten. Wij kijken met je mee, scannen je verschillende socials en geven advies over hoe jij je profiel nog beter in kan zetten nu en in de toekomst. En dat alles gewoon zonder poespas, ingewikkelde termen en met handvatten waar je zelf mee aan de slag kan.

Denk nu niet meteen aan torenhoge tarieven en/of abonnementen waar je aan vast komt te zitten want deze ondersteuning kun je ook gewoon voor een maandje doen of in je vakantieperiode.

Mail of bel gerust voor gratis info!


Tarief in overleg

Mail voor info

M# mail