M# coaching jaarplan 2023


December is een tijd van terugblikken maar ook een periode om vast te starten binnen je creatieve bedrijf met die goede voornemens voor het komende jaar. Je vage doelen omzetten in een concreet plan is daar een mooi voorbeeld van.

Hoe vaak stellen we onszelf niet ten doel om dit jaar nu echt eens te starten met een plan om onze doelen en ambities na te streven binnen ons bedrijf. Helaas gebeurd het maar al te vaak dat we onszelf terugkijkend op het afgelopen jaar erop betrappen dit niet gedaan te hebben. De plannen liggen nog in die kast en er is niets mee gedaan. Dat is het ingewikkelde aan goede voornemens.
We maken ze, beloven onszelf dat we daar na 1 januari mee aan de slag gaan. Hebben vage doelen waar we ook morgen aan gaan werken en voor je het weet is er een jaar voorbij.

Daarom wil ik jullie een cadeautje geven. Een gratis format om op eenvoudige wijze een jaarplan te maken.
Hierin kan je doelen stellen en mijlpalen voor jezelf bepalen waardoor je jezelf confronteert met de ambities die je voor je bedrijf hebt. Door de eenvoud van het plan hoef je niet te wachten tot 1 januari of morgen. Je kan gelijk aan de slag. Want dat is stap één in het bereiken van je doelen. Ze verwoorden, benoemen, niet uitstellen maar vandaag een start maken met je goede voornemens van morgen.

Mocht je het desondanks ingewikkeld vinden om de eerste stap te zetten hierin. Want hoe moet je nu die doelen onder woorden brengen? Deze concreet maken en in behapbare delen op splitsen? Dan heb ik een speciale aanbieding voor je waar je je nu al op in kan schrijven.

Je krijgt 2 x 3 kwartier mijn input voor je jaarplan
We gaan daadwerkelijk aan de slag met je jaarplan, stellen doelen en mijlpalen en werken deze uit in kleine stappen.
Je ontvangt van mij na de 2 gesprekken een persoonlijk jaarplan op papier die de leidraad gaat zijn voor jouw acties in het nieuwe jaar en ervoor zorgt dat je jouw ambities voor je bedrijf waar gaat maken. €75,00 ex btw.

Wil je het gratis format ontvangen of wil je vast een afspraak plannen schrijf je in via de link


Locatie: online

Prijs

€75,00 ex btw

Mail voor info

M# mail