Kennismaken met Maaike van Mashtag

Wie is Maaike van Mashtag?

Mijn naam is Maaike van Kuik, geboren in 1979 in Maarssen. Ik ben een wandelende ideeënfabriek met een passie voor creatieve oplossingen.

Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer in de creatieve sector. Ik zette mijn eerste bedrijf Mashtag creative productions op en organiseerde grote evenementen in samenwerking met diverse partijen. Vanuit de workshops studio heb ik gedurende een aantal jaren een giga netwerk opgezet van creatieve ondernemers die onder de Mashtag vlag workshop gaven en deelnamen aan mijn events en festivals door het hele land.

Erg veel ervaring met het opzetten van creatieve bedrijven

Ik heb veel ervaring met het opzetten van diverse creatieve bedrijven, webshops en evenementen, groot en klein, die  vaak vanuit het niets ontstonden, zonder grote investeringen. Mijn kennis van en feeling voor trends in combinatie met mijn slogan ‘van niets kun je altijd iets maken’ maakten mijn stijl van werken succesvol en trefzeker. Ik ben iemand die van aanpakken weet en graag met beide benen op de grond zaken doet . Bij mij dus geen langlopende trainingen of wekenlang vergaderen voor aanvang van een project. Wel krijg je zinvol één op één advies , hands-on hulp of een serie tips en kun je daarna weer zelf aan de bak met hetgeen jij het liefste doet. namelijk ondernemen in je creatieve bedrijf.

Ik ben niet bang voor chaos, noch voor grote of hele kleine projecten. Juist de diversiteit in aanvragen van creatieve bedrijven, webshops en probleemstellingen maken dat ik creatief scherp wordt en altijd een oplossing of groei zie. Wil je weten of ik iets kan betekenen voor je creatieve bedrijf?

Mail of bel me dan . Zo kunnen we samen
kijken of we een klik hebben en ik jou verder kan helpen in je creatieve bedrijf.

Contact