M# agency netwerk en inspiratie dag


Mashtag creatieve netwerk  en inspiratie dag

Vrijdag 8 september van 10:00-16:00 staat de derde Mashtag netwerk en inspiratie dag gepland. Omdat elke bijeenkomst anders is ook deze keer weer een uniek programma waarin ik je  samen met je creatieve ondernemers collega’s uitdaag om over je bedrijf na te denken.

Een dag om na de vakantie je bedrijf in vliegende vaart te voorzien van nieuwe inspiratie. En natuurlijk die leuke creatieve collega’s te ontmoeten op een laagdrempelige en prettige manier.

Een dag om je eigen creativiteit verder te ontwikkelen en aan je bedrijf te werken. Maar ook heel veel nieuwe ideeën op te doen voor je bedrijf

Deze dag draait om “buiten” de kaders denken. Met je handen letterlijk  in de verf en allerlei andere creatieve opdrachten waarin jij gaat ontdekken welke kant je op wil met je bedrijf dit najaar. Via creativiteit ontdekken we waar je nu staat en waar je tegenaan loopt en natuurlijk hoe we dat kunnen oplossen. Een unieke manier om je creativiteit aan te zetten en anders te denken. Natuurlijk samen met de andere ondernemers die aanwezig zijn. Er is daarnaast voldoende tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen en bij te praten.

Natuurlijk zorg ik voor een goed gevulde goodiebag en voor een heerlijke lunch zodat jij je een dag helemaal kunt richten op de creativiteit binnen je bedrijf. Ook zal er een gastdocent aanwezig zijn om alles uit je creativiteit  te halen.

 

 


Locatie: NGCM kassen Maarssen, Tuinbouwweg

Reguliere prijs

€74,95

Boek je voor 10 juli betaal je €59,00 ex btw

 

Mail voor info

M# mail