Tips voor mijn creatieve bedrijf op Google


Mijn creatieve bedrijf op Google Tips

Zorg voor een Volledig profiel: Zorg ervoor dat je Google Mijn Bedrijf-profiel volledig is ingevuld met nauwkeurige en gedetailleerde informatie over je bedrijf, inclusief naam, adres, telefoonnummer, website, categorieën, openingstijden en foto’s.

Doe Trefwoordenonderzoek: Voer trefwoordenonderzoek uit om relevante zoektermen te identificeren die betrekking hebben op je creatieve bedrijf. Gebruik deze trefwoorden in je profielbeschrijving, titels, beschrijvingen en berichten.

Lokale focus: Als je een fysieke locatie hebt, zorg er dan voor dat je de juiste locatiegegevens toevoegt aan je profiel. Dit helpt potentiële klanten in jouw omgeving om je bedrijf gemakkelijker te vinden.

Reviews en beoordelingen: Zorg dat je klanten beoordelingen achterlaten op je Google Mijn Bedrijf-pagina. Positieve beoordelingen kunnen je geloofwaardigheid vergroten en de zichtbaarheid van je bedrijf verbeteren.

Foto’s en video’s: Upload foto’s en video’s die je werk, producten of diensten weerspiegelen. 

Berichten en updates: Maak gebruik van de berichtenfunctie op Google Mijn Bedrijf om regelmatig updates te delen, zoals nieuwe producten, aanbiedingen, evenementen of nieuws. Dit helpt je om je klanten op de hoogte te houden en de betrokkenheid te vergroten.

Google Posts: Maak gebruik van Google Posts om korte berichten te plaatsen die direct in de zoekresultaten van Google verschijnen. Dit is een geweldige manier om belangrijke informatie te delen en potentiële klanten te trekken.

Nauwkeurige categorieën: Selecteer de meest relevante categorieën voor je bedrijf. Dit helpt Google om je bedrijf beter te begrijpen en je te tonen aan gebruikers die op zoek zijn naar jouw specifieke diensten.

Online vermeldingen: Zorg ervoor dat je bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer consistent zijn op je website, sociale media en andere online vermeldingen. Dit helpt om de consistentie en geloofwaardigheid van je bedrijfsinformatie te vergroten.

Houd je profiel up-to-date: Zorg ervoor dat je je Google Mijn Bedrijf-profiel regelmatig bijwerkt, vooral als er wijzigingen zijn in je contactgegevens, openingstijden of andere relevante informatie.